VITAMINS AND SUPPLEMENTS BY FAIRUS ARSHAD

.::BE MY FOLLOWER::.

Sunday, January 8, 2012

Premium Beautiful dan Zuriat

Usaha serta ikhtiar mendapatkan zuriat Bismillahirrahmanirrahim Salam 1 Malaysia, Sesiapa sahaja yang sudah mendirikan rumah tangga pasti inginkan zuriat. Namun bukan semua pasangan mudah mendapatkan zuriat termasuklah saya sendiri. Pelbagai usaha serta ikhtiar yang boleh dilakukan selain berdoa & bertawakkal kepada Allah S.W.T.. Salah satu usaha itu termasuklah dengan pemakaian

Premium Beautiful Corset & pengambilan Herbal Maharani

 Kombinasi di antara Premium Beautiful corset dan Herbal Maharani boleh membantu dari segi kesuburan wanita~ diantara rawatan TERMURAH tetapi BERKESAN di pasaran.

Namun, terdapat pelbagai faktor yang mengakibatkan masalah kesuburan. Kedua-dua suami dan isteri dinasihatkan agar membuat pemeriksaan doktor terlebih dahulu. Jika disahkan bahawa tiada masalah kesihatan yang menyebabkan ketidaksuburan, jadi anda boleh mengambil set Premium Beautiful & Herbal Maharani bagi menambahkan peluang anda untuk mengandung.

Ianya membantu menambahkan darah dan tenaga batin badan. Ia berkesan untuk mengawalatur peredaran haid yang tidak tetap & menangani masalah-masalah wanita seperti kesakitan haid, keputihan, mengecutkan otot rahim selepas bersalin, mengawalatur rembesan hormon dan sebagainya.

Keberkesanan produk ini dapat dirasai selepas makan untuk 2-3 bulan.

- Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain) ia juga menguatkan otot rahim.
Bagaimana Premium Beautiful berfungsi pula? Ia tanpa sedar semasa memakainya dia menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya (so tak perlu lagi buat yang traditional 'sengkak' tu) , jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses hamil, melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan.

Kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.

************************************************************************
 Cara pengambilan yang WAJIB dipatuhi :

 1 bola kuning (=50 pil hitam kecil) sekali sehari.
Mula ambil selepas hari terakhir peredaran haid dan berterusan selama 6 hari. Kemudian berhenti sementara sehingga selepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan mengikut cara yang sama.


Nota : Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut:

(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air

Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat sejuk seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herbal Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herbal Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplemen ini pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda.

 *Sebagai umat Islam, kita digalakkan untuk berusaha & berikhtiar sebaik mungkin bagi memperoleh/mendapatkan sesuatu. Dalam masa yang sama perlulah sentiasa berdoa pada Allah S.W.T kerana tanpa keizinan & kurniaan dariNya, kita tidak akan dapat apa yang dihajati.
InsyaAllah segala usaha kita diberkati oleh Yang Maha Esa
sumber : http://nurul-beautiful.blogspot.com/2011/05/usaha-untuk-mendapat-zuriat.html

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...