VITAMINS AND SUPPLEMENTS BY FAIRUS ARSHAD

.::BE MY FOLLOWER::.

Monday, December 19, 2011

seminar SM/SSM 2011 pada 10 dec 2011

salam disember 2011..
di mana kita sekarang??

dan kemana kita pada 2012...
macamana pulak dengan wishlist 2011?
2011 pun dah nak labuhkan tirai tak lama lagi...
semua dah tercapai ke?
kalau belum?
apa tindakan kita?
masih nak tunggu dan lihat?
hari silih berganti,
bulan berganti bulan,
tahun berganti tahun.......
di mana kita?

fikir-fikirkan...

mm nak share baru baru ni pada 10 dec 2011, saya n suami menghadiri satu seminar sm/ssm yang telah diadakan di eastin hotel PJ..
anjuran CDM HANIS HAIZI
seminar bertajuk ke arah mencapai matlamat dan impian 2012.

para speaker terdiri daripada CDM CDM hebat dari group B32


 
layan dulu all the picturessepanjang seminar berlangsung.


pagi b4 ke seminar - check in di hotel grand dorsett

 
registration di hotel eastin PJ


 




seminar bermula lebih kurang jam 8:30 pagi

dapat kawan baru, dhia syazana


 
CDM Salha

dengan DDM FAZI


 
dengan DDM Sha Khalid


 
sepanjang seminar berlangsung


 
dengan dhia



 
trip free of charge yang sedang berlangsung..jom fight...


 
dengan CDM Mai dan Dhia


 
dengan CDM Mai n dhia lagi


dream big


bersama CDM celebrity @ mentor @ sifu - CDM HANIS HAIZI

 

bersama CDM Salha


 
bersama CDM Salha


 
dengan DDM Sha dan suaminya pencipta calculator size PB


 



 
kami dan CDM Razz


 





seminar berlangsung di hotel eastin PJ




pada seminar yang pertama kali diadakan pada Jan 2011 - seramai 100 orang peserta

.................
............
....
.



11 bulan kemudian iaitu pada disember 2011 - inilah hasilnya..lebih dari 300 peserta.

konsep yang digunakan oleh CDM HANIS ialah.....membina kumpulan

Kejayaan seseorang leader itu di bergantung kepada kejayaan rakan-rakan kongsinya...
 
in
 
T.E.A.M
 
Together EVERYONE ACHIEVE MORE!!

With the RIGHT GUIDANCE and MOTIVATION YOU TOO CAN SUCCEED!! 



017-4667124

Monday, December 12, 2011

caj bateri





kakak n adik masih tidor . . dah jam 2 ptg. . letih travel tak habis lagi kott. .

posted from Bloggeroid

Tuesday, December 6, 2011

nurich lacto-lite

minuman campuran serbuk yogurt kultur hidup dan inulin





Nurich Lacto-Lite Minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup & Inulin menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan anda.
 
Kultur hidup terdiri daripada bakteria baik (¡°friendly bacteria¡±) yang berfungsi untuk membantu pencernaan,
meningkatkan pergerakan usus dan
kesihatan sistem penghadaman dan
menggalakkan pertumbuhan Bifidobacteria.
Inulin (sejenis fiber) pula membantu pertumbuhan bakteria baik dalam sistem penghadaman.
Kedua-dua kultur hidup dan inulin digunakan bersama untuk menyeimbangkan flora usus dan menggalakkan kesihatan sistem pencernaan.

bungkusan kecil yang senang diguna dan mudah dibawa membolehkan anda menikmati kebaikan produk ini pada bila bila masa.



cara penyediaan:
campurkan 1 bungkus nurich lacto-lite ke dalam 200ml air, kacau dan minum.
elakkan penggunaan air panas.
dinasihatkan supaya minum sekurang-kurangnya 800ml air selepas ambil produk ini untuk kesan yang menggalakkan.



penyimpanan:

simpan ditempat yang dingin dan kering dengan suhu di bawah 30 degree cel.



017-4667124

Wednesday, November 30, 2011

air

tadi pagi cuci penapis air...
buka ja penapis air tu, alamak!...
ce tengok kaler batang penapis tu...huhu


kalau nak tahu, batang penapis tu asalnya putih suci macam kapas kaler dia...tapi sekarang???????????

apa yang boleh di simpulkan dari situ ialahhhhhh

kualiti air kita sangat teruk la ni..


bila gosokkan batang penapis tu ke kertas...inilah hasilnya..tanpa water filter ni, inilah makanan dan minuman kita setiap hari. SANGGUP??????????


ni kira alhamdulillah la kat umah ni ada juga water filter. bayangkan kat umah yang tiada water filter?

minum air karat le jawapnya.



ini batang penapis yang baru separuh jalan dicuci .. dah makin cerah kaler dia kan


ceritanya kemarin aku ni seperti biasa la kan...asal sampai je kat opis tiap pagi tu....mesti nak masak air nak buat nescafe panas.. tapi nasib tak baik kemarin ni, ambil kettle terus isi air, tak tengok pulak kaler air dalam kettle tu. pastu siap buat nescafe panas, n minum adalah dalam lebih kurang half mug........haha

sekali ofismate yang prihatin, buka penutup kettle tu nak buat air untuk dia pulak le..terus mai tanya sapa yang masak air ni? dah minum ka dia tanya...dengan muka dah dah kenyang sebab baru settle breakfast aku kata lah aku yang masak n dah minum pun........dia pun tunjuk la kaler air dalam tu......upsss kaler karat...adoi dah terminum karat plak..mana la aku perasankan... dah masukkan serbuk nescafe tu dalam mug..so bila tuang air karat tu x terjejas pun kaler nescafe..

kesimpulan: setiap kali sebelum tuang air dari bekas yang tertutup dan kita tak nampak di bahagian dalam, silalah RAJINKAN diri tengok dulu kandungannya... (pesanan untuk diri sendiri dan sesiapa yang memerlukan pesanan)



kesannya petang tu dah rasa seram sejuk macam nak demam. balik rumah terus telan ubat demam n antibiotik.

ni nak promote sikit...

sangat senang nak maintain..boleh buat sendiri.. tak perlu tunggu orang p service.


kat umah ni pakai water filter BIO AURA..dan juga sebagai agent, so sesiapa yang nak memiliki BIO AURA..bolehlah contact i...

017-4667124

Thursday, November 17, 2011

usah ambil mudah beli pakaian dalam



pakaian dalam yang selesa membolehkan setiap wanita tampil dengan susuk tubuh yang lebih menarik




premium beautiful pakaian dalam pembentuk badan yang mampu memenuhi impian setiap wanita

posted from Bloggeroid

Wednesday, November 16, 2011

kenapa join business ini??

REASON WHY SHOULD YOU DO THIS BUSINESS?!

COMPANY
Listed dekat BSKL/ FORBES ASIA 4 years in a row, Certified by Kementerian Perdagangan dalam Negeri, and many more..


Tak perlu sibuk nak register company sendiri kat SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia) . Tak perlu nak ada tender... or cable besar punya untuk berjaya dalam business ni. 



PRODUCT
Product PREMIUM BEAUTIFUL dah tersedia ada plus dapat SUPER BRAND, kita tak perlu sibuk cari product apa yang perlu jual, tukang jahit mana nak jahit corset ni, or dari supplier mana... everything dah tersedia. And company ada 1001 jenis product yang lain selain daripada Premium Beautiful if you think this product tak boleh relate dengan kita.. we just choose other product! SIMPLE! 


PLAN MARKETING
Plan marketing yang mudah dan flexible... easy to follow and duplicate! And sistem yang digunakan ialah franchising system. 
Konsep Ganda Masa + Ganda Tenaga = Hasil Berganda-ganda

 
KEUNTUNGAN
Profits margin our company sangat-sangat tinggi... Imagine Jual satu set Premium Beautiful je u get back RM350++ vs kalau orang jual Proton/Produa satu biji kereta tu pun dapat RM300++... 

Our bonus bermula from 21%-41% dari pangkat Sales Manager to Crown Diamond Manager, then we have SM Bonus, Car Fund Bonus, Wawasan Bonus and Bonus CDM Overriding.. and a lot more!! And total of 67%!!


And tak masuk lagi incentive trip FOC for the rest of your life!! semuanya company bagi... cuma nak amik atau tak sahaja! :)....trip yang sedang dipromosikan sekarang ialah ke Vietnam - juga dikenali sebagai projek V32, so jgn lepaskan peluang ni..nak tahu bagaimana projek ini berjalan..hubungi saya!:)


TEAM
Dalam contacts business ni, TEAM WORK sangat2 penting kerjasama antara leader dan rakan-rakan kongsi. Different group different plan marketing and of course different direction. In our group most of our business partners using Internet as our  main source to expand our business. And Alhamdullilah it really work for us! 

We are truly greateful coz bernaung dibawah group B32, ilmu kat sini memang tak boleh dicari dimana-mana tempat. The best part everything FOC!! 

At our B32 center of Excellence! 


 
 
 
 
sumber my great leader: hanis haizi top agent


Monday, November 14, 2011

senyum, tak perlu kata apa apa





cakap banyak tak mau, sila tengok dan nilai..hehe



PREMIUM BEAUTIFUL + LACTOLITE

DARI 90KG  ---> 50KG





DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL, BUKAN SETAKAT DAPAT BODY YANG CANTIK, KERETA MEWAH PUN BOLEH DAPAT..MENARIK KAN..PERCUTIAN FREE PUN BOLEH DAPAT , DAN TRIP KALI NI IALAH KE VIETNAM..
DAN BUSINESS PARTNER YANG BARU JOIN BERMULA BULAN INI IBARAT SEBELAH KAKI DAH MELANGKAH KE VIETNAM TAU....:)





FAIRUS: 017- 4667124

apa itu peluang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...