VITAMINS AND SUPPLEMENTS BY FAIRUS ARSHAD

.::BE MY FOLLOWER::.

Wednesday, November 30, 2011

air

tadi pagi cuci penapis air...
buka ja penapis air tu, alamak!...
ce tengok kaler batang penapis tu...huhu


kalau nak tahu, batang penapis tu asalnya putih suci macam kapas kaler dia...tapi sekarang???????????

apa yang boleh di simpulkan dari situ ialahhhhhh

kualiti air kita sangat teruk la ni..


bila gosokkan batang penapis tu ke kertas...inilah hasilnya..tanpa water filter ni, inilah makanan dan minuman kita setiap hari. SANGGUP??????????


ni kira alhamdulillah la kat umah ni ada juga water filter. bayangkan kat umah yang tiada water filter?

minum air karat le jawapnya.



ini batang penapis yang baru separuh jalan dicuci .. dah makin cerah kaler dia kan


ceritanya kemarin aku ni seperti biasa la kan...asal sampai je kat opis tiap pagi tu....mesti nak masak air nak buat nescafe panas.. tapi nasib tak baik kemarin ni, ambil kettle terus isi air, tak tengok pulak kaler air dalam kettle tu. pastu siap buat nescafe panas, n minum adalah dalam lebih kurang half mug........haha

sekali ofismate yang prihatin, buka penutup kettle tu nak buat air untuk dia pulak le..terus mai tanya sapa yang masak air ni? dah minum ka dia tanya...dengan muka dah dah kenyang sebab baru settle breakfast aku kata lah aku yang masak n dah minum pun........dia pun tunjuk la kaler air dalam tu......upsss kaler karat...adoi dah terminum karat plak..mana la aku perasankan... dah masukkan serbuk nescafe tu dalam mug..so bila tuang air karat tu x terjejas pun kaler nescafe..

kesimpulan: setiap kali sebelum tuang air dari bekas yang tertutup dan kita tak nampak di bahagian dalam, silalah RAJINKAN diri tengok dulu kandungannya... (pesanan untuk diri sendiri dan sesiapa yang memerlukan pesanan)



kesannya petang tu dah rasa seram sejuk macam nak demam. balik rumah terus telan ubat demam n antibiotik.

ni nak promote sikit...

sangat senang nak maintain..boleh buat sendiri.. tak perlu tunggu orang p service.


kat umah ni pakai water filter BIO AURA..dan juga sebagai agent, so sesiapa yang nak memiliki BIO AURA..bolehlah contact i...

017-4667124

Thursday, November 17, 2011

usah ambil mudah beli pakaian dalam



pakaian dalam yang selesa membolehkan setiap wanita tampil dengan susuk tubuh yang lebih menarik




premium beautiful pakaian dalam pembentuk badan yang mampu memenuhi impian setiap wanita

posted from Bloggeroid

Wednesday, November 16, 2011

kenapa join business ini??

REASON WHY SHOULD YOU DO THIS BUSINESS?!

COMPANY
Listed dekat BSKL/ FORBES ASIA 4 years in a row, Certified by Kementerian Perdagangan dalam Negeri, and many more..


Tak perlu sibuk nak register company sendiri kat SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia) . Tak perlu nak ada tender... or cable besar punya untuk berjaya dalam business ni. 



PRODUCT
Product PREMIUM BEAUTIFUL dah tersedia ada plus dapat SUPER BRAND, kita tak perlu sibuk cari product apa yang perlu jual, tukang jahit mana nak jahit corset ni, or dari supplier mana... everything dah tersedia. And company ada 1001 jenis product yang lain selain daripada Premium Beautiful if you think this product tak boleh relate dengan kita.. we just choose other product! SIMPLE! 


PLAN MARKETING
Plan marketing yang mudah dan flexible... easy to follow and duplicate! And sistem yang digunakan ialah franchising system. 
Konsep Ganda Masa + Ganda Tenaga = Hasil Berganda-ganda

 
KEUNTUNGAN
Profits margin our company sangat-sangat tinggi... Imagine Jual satu set Premium Beautiful je u get back RM350++ vs kalau orang jual Proton/Produa satu biji kereta tu pun dapat RM300++... 

Our bonus bermula from 21%-41% dari pangkat Sales Manager to Crown Diamond Manager, then we have SM Bonus, Car Fund Bonus, Wawasan Bonus and Bonus CDM Overriding.. and a lot more!! And total of 67%!!


And tak masuk lagi incentive trip FOC for the rest of your life!! semuanya company bagi... cuma nak amik atau tak sahaja! :)....trip yang sedang dipromosikan sekarang ialah ke Vietnam - juga dikenali sebagai projek V32, so jgn lepaskan peluang ni..nak tahu bagaimana projek ini berjalan..hubungi saya!:)


TEAM
Dalam contacts business ni, TEAM WORK sangat2 penting kerjasama antara leader dan rakan-rakan kongsi. Different group different plan marketing and of course different direction. In our group most of our business partners using Internet as our  main source to expand our business. And Alhamdullilah it really work for us! 

We are truly greateful coz bernaung dibawah group B32, ilmu kat sini memang tak boleh dicari dimana-mana tempat. The best part everything FOC!! 

At our B32 center of Excellence! 


 
 
 
 
sumber my great leader: hanis haizi top agent


Monday, November 14, 2011

senyum, tak perlu kata apa apa





cakap banyak tak mau, sila tengok dan nilai..hehe



PREMIUM BEAUTIFUL + LACTOLITE

DARI 90KG  ---> 50KG





DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL, BUKAN SETAKAT DAPAT BODY YANG CANTIK, KERETA MEWAH PUN BOLEH DAPAT..MENARIK KAN..PERCUTIAN FREE PUN BOLEH DAPAT , DAN TRIP KALI NI IALAH KE VIETNAM..
DAN BUSINESS PARTNER YANG BARU JOIN BERMULA BULAN INI IBARAT SEBELAH KAKI DAH MELANGKAH KE VIETNAM TAU....:)





FAIRUS: 017- 4667124

apa itu peluang?

Thursday, November 10, 2011

iduladha

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA 'AIDIL ADHA 1430H
KEPADA SEMUA PEMBACA BLOG PREMIUM BEAUTIFUL BY FAIRUS ARSHAD
SEMOGA SEGALA PENGORBANAN KITA UNTUK MENEGAKKAN AGAMA ALLAH, DITERIMA OLEHNYA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...