VITAMINS AND SUPPLEMENTS BY FAIRUS ARSHAD

.::BE MY FOLLOWER::.

Monday, July 18, 2011

Apa kata mereka

(1)
A++Quality. Saya membelinya semasa dalam pantang anak kedua. Best..Tak payah pakai bengkung lilit-lilit lagi. Treatment yang sangat effective untuk pengecutan rahim saya. Darah nifas saya lancar tidak tersekat-sekat. Berat saya telah menurun sebanyak 13kg semasa treatment dalam pantang ini. Bila saya bermula kerja selepas maternity leave, semua rakan sekerja puzzle bagaimana saya hilang begitu banyak berat. Saya sangat berpuas hati. saya juga rekomenkan kepada rakan-rakan. Puan Zah(Cheras)


(2)
Saya berangka besar, naik sikit nampak gemuk. Bila gemuk nampak tua dan baju kebaya malu nak pakai. Tetapi selepas memiliki set PBeautiful saya tidak membesar lagi malahan menjadi semakin shaping ada cutting dan saya semakin mendapat berat ideal saya. Telah banyak saya mencuba untuk slim akhirnya saya menemui apa yang saya idamkan selama ini. Ia sangat berbaloi. Kainnya sejuk dan ringan bila dipakai tetapi sangat powerful untuk pembentukan cutting saya. Puan Zee ( Subang)


(3)
Badan saya naik mendadak sejak kelahiran anak kedua ditambah pula dengan pengambilan ubat pencegah kehamilan membuatkan saya semakin berisi. Saya belum pun 30an tapi kerana badan saya yang menggelember dan buncit menampakkan umur saya macam makcik2, ini merunsingkan saya. Saya telah mencuba 'slimming program' kena hadir dikedai mereka sekerap mungkin, beribu telah habis tapi tiada kesan yang ketara. Akhirnya dengan kekuatan saya telah membeli PBeautiful dengan creadit card saya, sebab 5minit memang berubah bentuk badan saya semasa mula pakai. Saya boleh on-the-spot menyarungkan kebaya saya yang dah tak muat. Hari demi hari, minggu demi minggu kesannya sangat ketara, saya banyak kencing dan lemak air saya lama kelamaan semakin nipis. Sekarang saya sudah dapat memakai baju saya masa anak dara dahulu. Saya amat yakin dengan PBeautiful.Cikgu Suriati ( Ipoh)


(4)
Saya sangat berpuas hati dengan pBeautiful yang dihantar. Memang benar kainnya sangat selesa dipakai dibadan. Girdle seluarnya sangat saya suka sebab tidak terasa memakainya, perut saya jadi kemas badan terasa ringan sekali. Saya membeli beautiful kerana saya tiada masa untuk bersenam, fir akan olahragakan molekul badan kita. memang benar, saya menjadi semakin senang keluar peluh. Shaping dapat kesihatan pun dapat yang paling bonus saya boleh makan apa saja sebab tahap metabolisma saya improved.( Puan Zabedah-Ipoh)


(5)
Saya kurus sahaja tapi stil teringin pakai PBeautiful sebab nak cutting. Breast kecil, badan kurus kering staright macam tiang 'letric' tetapi selepas mencuba pakai set PB breast saya jadi besar sebab penarikkan lemak dari bawah ketiak dan dari belakang. It naturally. Saya tidak perlu lagi pakai sponge2 bra sebab PB membuatkan saya ada cutting sebagai wanita semula. Dari segi kesihatan saya mengalami resdung yang kuat, telah berkurangan dan kulit saya semakin halus- thanks!Puan Aida ( Selayang)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...