VITAMINS AND SUPPLEMENTS BY FAIRUS ARSHAD

.::BE MY FOLLOWER::.

Sunday, March 20, 2011

ceaser

persoalan... Saya baru habis berpantang,hari nie 45 hari saya bersalin operate. boleh ke saya memakai korset pb tu.? takut ada kesan sampingan pada luka pembedahan? jawapan::
  • Anda perlulah mendapatkan nasihat doktor anda sebelum memakai sebarang bengkung.
  • Akan tetapi, Premium Beautiful mempunyai ciri-ciri tertentu- sistem cangkuk yang kemas yang memang boleh dipakai selepas pembedahan. Pastikan ciri-ciri ini adalah sesuai untuk anda.
  • Hakikatnya, Premium Beautiful mempunyai ciri-ciri khas boleh dipakai walaupun sebelum luka sembuh atau atas nasihat doktor anda =(selepas 2 minggu atau lebih).
  • Buat ujian ringkas dahulu dengan selimutkan Bengkung PB ini di atas perut anda dahulu, perlahan-lahan kancingkan satu persatu perlahan-lahan. Rasakan dulu keselesaannya. 'Be alert' juga pada apa-apa kengiluan berlaku. Jika tahan sakit pakai, jika tidak tahan sebarang kesakitan sila tanggal, tunggu sakit hilang- pakai semula berulang kali sehingga anda selesa sepenuhnya.
  • Terbukti, FIR didalam Premium Beautiful membantu mempercepatkan penyembuhkan sebarang luka pembedahan.
  • Mengikut testimoni pengguna kami, ada yang telah memakai seawal 2 minggu. Terbukti perut selesa, hilang rasa takut. Rahim cepat susut, Strecth mark ketara bezanya, yang paling best luka mereka lagi cepat sembuh dan kering. Ada juga menyuarakan berita gembira ngilu-ngilu didalam rahim hilang! hanya selepas mengamalkan selepas beberapa hari sahaja pakai.

~Keputusan ditangan anda. ~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...